≡
Strona Główna
O nas
Kontakt
W podróży
W kuchni
Wsród ptaków
Rekomendacje
Zatrzymane chwile
Lato w lesie i na łące.
lipca 19, 2014
/
0
nasze miejsce
zdjęcia
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Szukaj na tym blogu
KULINARIA
alkohole
(7)
Boże Narodzenie
(33)
ciasta
(105)
dania główne - ryby i owoce morza
(44)
dania główne-mięsne
(39)
dania wegetariańskie
(67)
desery
(43)
dodatki
(34)
domowe wędliny
(7)
kuchnia francuska
(111)
kuchnia śródziemnomorska
(151)
kuchnia włoska
(28)
kuchnie Dalekiego Wschodu
(35)
lody
(10)
napoje
(2)
pieczywo bezglutenowe
(3)
pieczywo na drożdżach
(74)
pieczywo na zakwasie
(57)
przetwory
(25)
przystawki
(115)
ryby i owoce morza
(51)
sałaty
(37)
śniadania
(128)
Wielkanoc
(35)
zupy
(20)
PTAKI
ptaki Afryki
(19)
ptaki Australii
(3)
ptaki Bliskiego Wschodu
(4)
ptaki Dalekiego Wschodu
(2)
ptaki Europy
(47)
ptaki morskie
(13)
ptaki naszego lasu
(29)
ptaki wielu kontynentów
(35)
ptaki wodne
(17)
PODRÓŻE
Afryka
(54)
Ameryka
(5)
Anglia
(7)
Argentyna
(1)
Australia i Oceania
(9)
Austria
(2)
Azja
(40)
Belgia
(1)
Brazylia
(4)
Czechy
(1)
Etiopia
(29)
Europa
(100)
Filipiny
(2)
Francja
(26)
Hiszpania
(12)
Holandia
(4)
Indie
(18)
Islandia
(9)
Izrael
(3)
Japonia
(4)
Kambodża
(3)
Kenia
(2)
Lesotho
(1)
Malezja
(4)
Malta
(1)
Mauritius
(1)
Polska
(7)
Portugalia i Madera
(2)
RPA
(12)
Singapur
(5)
Szkocja
(19)
śladami wybitnych postaci
(11)
Tajlandia
(1)
Tanzania
(5)
USA
(1)
Wielka Brytania
(24)
Włochy
(7)
Archiwum bloga
►
2024
(13)
►
listopada
(1)
►
października
(2)
►
kwietnia
(2)
►
marca
(1)
►
lutego
(1)
►
stycznia
(6)
►
2023
(32)
►
grudnia
(2)
►
listopada
(4)
►
października
(3)
►
września
(2)
►
sierpnia
(2)
►
czerwca
(4)
►
maja
(1)
►
kwietnia
(3)
►
marca
(4)
►
lutego
(4)
►
stycznia
(3)
►
2022
(47)
►
grudnia
(5)
►
listopada
(3)
►
października
(6)
►
września
(2)
►
sierpnia
(1)
►
lipca
(1)
►
czerwca
(5)
►
maja
(6)
►
kwietnia
(6)
►
marca
(2)
►
lutego
(5)
►
stycznia
(5)
►
2021
(39)
►
grudnia
(4)
►
listopada
(5)
►
października
(3)
►
września
(1)
►
sierpnia
(1)
►
lipca
(2)
►
czerwca
(1)
►
maja
(5)
►
kwietnia
(4)
►
marca
(5)
►
lutego
(6)
►
stycznia
(2)
►
2020
(82)
►
listopada
(1)
►
października
(3)
►
września
(2)
►
sierpnia
(6)
►
lipca
(8)
►
czerwca
(11)
►
maja
(12)
►
kwietnia
(14)
►
marca
(17)
►
lutego
(8)
►
2019
(82)
►
grudnia
(5)
►
października
(7)
►
września
(10)
►
sierpnia
(7)
►
lipca
(5)
►
czerwca
(7)
►
maja
(3)
►
kwietnia
(9)
►
marca
(9)
►
lutego
(13)
►
stycznia
(7)
►
2018
(51)
►
listopada
(3)
►
października
(2)
►
września
(5)
►
sierpnia
(9)
►
lipca
(4)
►
czerwca
(4)
►
maja
(3)
►
kwietnia
(4)
►
marca
(10)
►
lutego
(1)
►
stycznia
(6)
►
2017
(33)
►
grudnia
(8)
►
października
(4)
►
września
(2)
►
sierpnia
(2)
►
lipca
(2)
►
czerwca
(2)
►
maja
(2)
►
kwietnia
(5)
►
marca
(2)
►
stycznia
(4)
►
2016
(62)
►
grudnia
(3)
►
listopada
(4)
►
października
(4)
►
września
(6)
►
sierpnia
(5)
►
lipca
(3)
►
czerwca
(4)
►
maja
(6)
►
kwietnia
(8)
►
marca
(9)
►
lutego
(2)
►
stycznia
(8)
►
2015
(89)
►
grudnia
(7)
►
listopada
(6)
►
października
(11)
►
września
(5)
►
sierpnia
(1)
►
lipca
(7)
►
czerwca
(6)
►
maja
(8)
►
kwietnia
(12)
►
marca
(9)
►
lutego
(2)
►
stycznia
(15)
▼
2014
(151)
►
grudnia
(10)
►
listopada
(11)
►
października
(14)
►
września
(16)
►
sierpnia
(7)
▼
lipca
(9)
Pan de Sal czyli pieczywo z Filipin
Filipiński targ Malatapay na wyspie Negros.
Jagodowe orzeźwienie.
Lato w lesie i na łące.
Lawendowe pola w Prowansji - widokowo.
Lawendowa Pavlova
Muffinki poziomkowo -jagodowe.
Miejsca z powieści "Katedra w Barcelonie" Ildefons...
Tarta z owocami lata i kremem z mascarpone.
►
czerwca
(14)
►
maja
(16)
►
kwietnia
(12)
►
marca
(19)
►
lutego
(12)
►
stycznia
(11)
►
2013
(87)
►
grudnia
(13)
►
listopada
(16)
►
października
(14)
►
września
(8)
►
sierpnia
(7)
►
lipca
(14)
►
czerwca
(15)
autorzy
Małgosia i Piotr
Wyświetl mój pełny profil
Popularne posty
Kaczka Master Class.
Czas na podanie przepisu na danie główne kolacji z okazji rocznicy ślubu :) Pomysł zaczerpnęłam z programu Masterchef Australia. Wpro...
Chleb śródziemnomorski żytnio - owsiany na zakwasie.
W Majowej Piekarni Amber zaproponowała przepis na chleb śródziemnomorski, pochodzący od Bogutyn Młyn . Dodatek ziół, czarnuszki i suszonyc...
Terrina z golonki.
Dziś wyjątkowe danie :) Wyjątkowe bo pochodzące z kuchni francuskiej, a przepis poznaliśmy w programie "MasterChef Australia". To...
Czytamy
Takie tam moje pomysły
Ciasto Rzeszowiak
Konwalie w kuchni
Sezonowo od A do M i brukselka z szałwią i orzechami
Kuchennymi drzwiami
Brukselka i gnocchi z miodem i palonym masłem. Sezonowo od A do M
Kuchnia Gucia
Duński chleb na zakwasie w Listopadowej Piekarni
Podróże z Kordulą
ASSAM-przeprawa przez Brahmaputrę
Pakuj walizy
Jak przetrwać w Death Valley
HARMONY
FRIAS – NAJMNIEJSZE MIASTO W HISZPANII
Kuchnia Alicji
Wielkanoc
Album z podróży
Zamek Točník, wzgórze Velíz i Kublov- zwiedzamy Czechy.
Hooltaye w podróży
Tryptyk z Jeziora Inle – odsłona trzecia
idę i myślę... o jedzeniu!
ogród ziołowy
Kierunek Kuba i reszta świata
Lato, lato i po lecie...
Pieczywo na blogach
Włoskie wypiekanie
Pieczywo na blogach
U Wisly
tu są nasze przepisy:
u Bei
Copyright:
A k a c j o w y B l o g - w podróży, w kuchni i wśród ptaków
, Blogger
BLOG Design:
karografia.pl
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz