≡
Strona Główna
O nas
Kontakt
W podróży
W kuchni
Wsród ptaków
Rekomendacje
Zatrzymane chwile
Pierwszy dzień jesieni.
września 23, 2013
/
0
nasze miejsce
przyrodniczo i refleksyjnie
zdjęcia
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Szukaj na tym blogu
KULINARIA
Boże Narodzenie
(32)
Wielkanoc
(35)
alkohole
(7)
ciasta
(105)
dania główne - ryby i owoce morza
(44)
dania główne-mięsne
(39)
dania wegetariańskie
(67)
desery
(42)
dodatki
(34)
domowe wędliny
(7)
kuchnia francuska
(111)
kuchnia włoska
(28)
kuchnia śródziemnomorska
(151)
kuchnie Dalekiego Wschodu
(35)
lody
(10)
napoje
(2)
pieczywo bezglutenowe
(3)
pieczywo na drożdżach
(76)
pieczywo na zakwasie
(57)
przetwory
(25)
przystawki
(115)
ryby i owoce morza
(51)
sałaty
(37)
zupy
(22)
śniadania
(130)
PTAKI
ptaki Afryki
(19)
ptaki Australii
(3)
ptaki Bliskiego Wschodu
(4)
ptaki Dalekiego Wschodu
(2)
ptaki Europy
(47)
ptaki morskie
(13)
ptaki naszego lasu
(29)
ptaki wielu kontynentów
(35)
ptaki wodne
(17)
PODRÓŻE
Afryka
(54)
Ameryka
(5)
Anglia
(7)
Argentyna
(1)
Australia i Oceania
(9)
Austria
(2)
Azja
(40)
Belgia
(1)
Brazylia
(4)
Czechy
(1)
Etiopia
(29)
Europa
(100)
Filipiny
(2)
Francja
(26)
Hiszpania
(12)
Holandia
(4)
Indie
(18)
Islandia
(9)
Izrael
(3)
Japonia
(4)
Kambodża
(3)
Kenia
(2)
Lesotho
(1)
Malezja
(4)
Malta
(1)
Mauritius
(1)
Polska
(7)
Portugalia i Madera
(2)
RPA
(12)
Singapur
(5)
Szkocja
(19)
Tajlandia
(1)
Tanzania
(5)
USA
(1)
Wielka Brytania
(24)
Włochy
(7)
śladami wybitnych postaci
(11)
Archiwum bloga
►
2025
(3)
►
stycznia
(3)
►
2024
(14)
►
grudnia
(1)
►
listopada
(1)
►
października
(2)
►
kwietnia
(2)
►
marca
(1)
►
lutego
(1)
►
stycznia
(6)
►
2023
(32)
►
grudnia
(2)
►
listopada
(4)
►
października
(3)
►
września
(2)
►
sierpnia
(2)
►
czerwca
(4)
►
maja
(1)
►
kwietnia
(3)
►
marca
(4)
►
lutego
(4)
►
stycznia
(3)
►
2022
(46)
►
grudnia
(5)
►
listopada
(2)
►
października
(6)
►
września
(2)
►
sierpnia
(1)
►
lipca
(1)
►
czerwca
(5)
►
maja
(6)
►
kwietnia
(6)
►
marca
(2)
►
lutego
(5)
►
stycznia
(5)
►
2021
(39)
►
grudnia
(4)
►
listopada
(5)
►
października
(3)
►
września
(1)
►
sierpnia
(1)
►
lipca
(2)
►
czerwca
(1)
►
maja
(5)
►
kwietnia
(4)
►
marca
(5)
►
lutego
(6)
►
stycznia
(2)
►
2020
(82)
►
listopada
(1)
►
października
(3)
►
września
(2)
►
sierpnia
(6)
►
lipca
(8)
►
czerwca
(11)
►
maja
(12)
►
kwietnia
(14)
►
marca
(17)
►
lutego
(8)
►
2019
(82)
►
grudnia
(5)
►
października
(7)
►
września
(10)
►
sierpnia
(7)
►
lipca
(5)
►
czerwca
(7)
►
maja
(3)
►
kwietnia
(9)
►
marca
(9)
►
lutego
(13)
►
stycznia
(7)
►
2018
(51)
►
listopada
(3)
►
października
(2)
►
września
(5)
►
sierpnia
(9)
►
lipca
(4)
►
czerwca
(4)
►
maja
(3)
►
kwietnia
(4)
►
marca
(10)
►
lutego
(1)
►
stycznia
(6)
►
2017
(33)
►
grudnia
(8)
►
października
(4)
►
września
(2)
►
sierpnia
(2)
►
lipca
(2)
►
czerwca
(2)
►
maja
(2)
►
kwietnia
(5)
►
marca
(2)
►
stycznia
(4)
►
2016
(62)
►
grudnia
(3)
►
listopada
(4)
►
października
(4)
►
września
(6)
►
sierpnia
(5)
►
lipca
(3)
►
czerwca
(4)
►
maja
(6)
►
kwietnia
(8)
►
marca
(9)
►
lutego
(2)
►
stycznia
(8)
►
2015
(89)
►
grudnia
(7)
►
listopada
(6)
►
października
(11)
►
września
(5)
►
sierpnia
(1)
►
lipca
(7)
►
czerwca
(6)
►
maja
(8)
►
kwietnia
(12)
►
marca
(9)
►
lutego
(2)
►
stycznia
(15)
►
2014
(151)
►
grudnia
(10)
►
listopada
(11)
►
października
(14)
►
września
(16)
►
sierpnia
(7)
►
lipca
(9)
►
czerwca
(14)
►
maja
(16)
►
kwietnia
(12)
►
marca
(19)
►
lutego
(12)
►
stycznia
(11)
▼
2013
(87)
►
grudnia
(13)
►
listopada
(16)
►
października
(14)
▼
września
(8)
Pierwszy dzień jesieni.
Boeuf Bourgignon na pierwszy dzień jesieni.
Happy Birthday Sweet Fifty...
Chleb pszenny z ośmioczęściowego warkocza
Magia szkockiej... cz.2
Magia szkockiej... cz.1
Powitanie z Afryką. Dom Karen Blixen w Nairobi.
Kruche ciasteczka i lemon curd.
►
sierpnia
(7)
►
lipca
(14)
►
czerwca
(15)
autorzy
Małgosia i Piotr
Wyświetl mój pełny profil
Popularne posty
Kaczka Master Class.
Czas na podanie przepisu na danie główne kolacji z okazji rocznicy ślubu :) Pomysł zaczerpnęłam z programu Masterchef Australia. Wpro...
Chleb śródziemnomorski żytnio - owsiany na zakwasie.
W Majowej Piekarni Amber zaproponowała przepis na chleb śródziemnomorski, pochodzący od Bogutyn Młyn . Dodatek ziół, czarnuszki i suszonyc...
Terrina z golonki.
Dziś wyjątkowe danie :) Wyjątkowe bo pochodzące z kuchni francuskiej, a przepis poznaliśmy w programie "MasterChef Australia". To...
Czytamy
Kuchennymi drzwiami
Ravioli z ricottą i szpinakiem w sosie gorgonzola
Takie tam moje pomysły
Kawowy miodownik
Pakuj walizy
Rejs po Ha Long Bay
Konwalie w kuchni
Sezonowo od A do M, skarby ze spiżarni i soczewicowy dal.
Kuchnia Gucia
Pane Stirato czyli włoskie bagietki w Styczniowej Piekarni
Podróże z Kordulą
ASSAM-przeprawa przez Brahmaputrę
HARMONY
FRIAS – NAJMNIEJSZE MIASTO W HISZPANII
Kuchnia Alicji
Wielkanoc
Album z podróży
Zamek Točník, wzgórze Velíz i Kublov- zwiedzamy Czechy.
Hooltaye w podróży
Tryptyk z Jeziora Inle – odsłona trzecia
Kierunek Kuba i reszta świata
Seil i Easdale czyli wyspy dachowe.
idę i myślę... o jedzeniu!
fiku
Pieczywo na blogach
Włoskie wypiekanie
Pieczywo na blogach
U Wisly
tu są nasze przepisy:
u Bei
Copyright:
A k a c j o w y B l o g - w podróży, w kuchni i wśród ptaków
, Blogger
BLOG Design:
karografia.pl
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz