≡
Strona Główna
O nas
Kontakt
W podróży
W kuchni
Wsród ptaków
Rekomendacje
Zatrzymane chwile
Pierwszy dzień jesieni.
września 23, 2013
/
0
nasze miejsce
przyrodniczo i refleksyjnie
zdjęcia
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Szukaj na tym blogu
KULINARIA
alkohole
(7)
Boże Narodzenie
(33)
ciasta
(105)
dania główne - ryby i owoce morza
(44)
dania główne-mięsne
(39)
dania wegetariańskie
(67)
desery
(43)
dodatki
(34)
domowe wędliny
(7)
kuchnia francuska
(110)
kuchnia śródziemnomorska
(151)
kuchnia włoska
(28)
kuchnie Dalekiego Wschodu
(35)
lody
(10)
napoje
(2)
pieczywo bezglutenowe
(3)
pieczywo na drożdżach
(72)
pieczywo na zakwasie
(55)
przetwory
(25)
przystawki
(115)
ryby i owoce morza
(51)
sałaty
(37)
śniadania
(125)
Wielkanoc
(35)
zupy
(20)
PTAKI
ptaki Afryki
(19)
ptaki Australii
(3)
ptaki Bliskiego Wschodu
(4)
ptaki Dalekiego Wschodu
(2)
ptaki Europy
(47)
ptaki morskie
(13)
ptaki naszego lasu
(29)
ptaki wielu kontynentów
(35)
ptaki wodne
(17)
PODRÓŻE
Afryka
(54)
Ameryka
(5)
Anglia
(7)
Argentyna
(1)
Australia i Oceania
(9)
Austria
(2)
Azja
(40)
Belgia
(1)
Brazylia
(4)
Czechy
(1)
Etiopia
(29)
Europa
(100)
Filipiny
(2)
Francja
(27)
Hiszpania
(12)
Holandia
(3)
Indie
(18)
Islandia
(9)
Izrael
(3)
Japonia
(4)
Kambodża
(3)
Kenia
(2)
Lesotho
(1)
Malezja
(4)
Malta
(1)
Mauritius
(1)
Polska
(7)
Portugalia i Madera
(2)
RPA
(12)
Singapur
(5)
Szkocja
(19)
śladami wybitnych postaci
(11)
Tajlandia
(1)
Tanzania
(5)
USA
(1)
Wielka Brytania
(24)
Włochy
(7)
Archiwum bloga
►
2024
(9)
►
kwietnia
(1)
►
marca
(1)
►
lutego
(1)
►
stycznia
(6)
►
2023
(32)
►
grudnia
(2)
►
listopada
(4)
►
października
(3)
►
września
(2)
►
sierpnia
(2)
►
czerwca
(4)
►
maja
(1)
►
kwietnia
(3)
►
marca
(4)
►
lutego
(4)
►
stycznia
(3)
►
2022
(47)
►
grudnia
(5)
►
listopada
(3)
►
października
(6)
►
września
(2)
►
sierpnia
(1)
►
lipca
(1)
►
czerwca
(5)
►
maja
(6)
►
kwietnia
(6)
►
marca
(2)
►
lutego
(5)
►
stycznia
(5)
►
2021
(39)
►
grudnia
(4)
►
listopada
(5)
►
października
(3)
►
września
(1)
►
sierpnia
(1)
►
lipca
(2)
►
czerwca
(1)
►
maja
(5)
►
kwietnia
(4)
►
marca
(5)
►
lutego
(6)
►
stycznia
(2)
►
2020
(82)
►
listopada
(1)
►
października
(3)
►
września
(2)
►
sierpnia
(6)
►
lipca
(8)
►
czerwca
(11)
►
maja
(12)
►
kwietnia
(14)
►
marca
(17)
►
lutego
(8)
►
2019
(82)
►
grudnia
(5)
►
października
(7)
►
września
(10)
►
sierpnia
(7)
►
lipca
(5)
►
czerwca
(7)
►
maja
(3)
►
kwietnia
(9)
►
marca
(9)
►
lutego
(13)
►
stycznia
(7)
►
2018
(51)
►
listopada
(3)
►
października
(2)
►
września
(5)
►
sierpnia
(9)
►
lipca
(4)
►
czerwca
(4)
►
maja
(3)
►
kwietnia
(4)
►
marca
(10)
►
lutego
(1)
►
stycznia
(6)
►
2017
(33)
►
grudnia
(8)
►
października
(4)
►
września
(2)
►
sierpnia
(2)
►
lipca
(2)
►
czerwca
(2)
►
maja
(2)
►
kwietnia
(5)
►
marca
(2)
►
stycznia
(4)
►
2016
(62)
►
grudnia
(3)
►
listopada
(4)
►
października
(4)
►
września
(6)
►
sierpnia
(5)
►
lipca
(3)
►
czerwca
(4)
►
maja
(6)
►
kwietnia
(8)
►
marca
(9)
►
lutego
(2)
►
stycznia
(8)
►
2015
(89)
►
grudnia
(7)
►
listopada
(6)
►
października
(11)
►
września
(5)
►
sierpnia
(1)
►
lipca
(7)
►
czerwca
(6)
►
maja
(8)
►
kwietnia
(12)
►
marca
(9)
►
lutego
(2)
►
stycznia
(15)
►
2014
(151)
►
grudnia
(10)
►
listopada
(11)
►
października
(14)
►
września
(16)
►
sierpnia
(7)
►
lipca
(9)
►
czerwca
(14)
►
maja
(16)
►
kwietnia
(12)
►
marca
(19)
►
lutego
(12)
►
stycznia
(11)
▼
2013
(87)
►
grudnia
(13)
►
listopada
(16)
►
października
(14)
▼
września
(8)
Pierwszy dzień jesieni.
Boeuf Bourgignon na pierwszy dzień jesieni.
Happy Birthday Sweet Fifty...
Chleb pszenny z ośmioczęściowego warkocza
Magia szkockiej... cz.2
Magia szkockiej... cz.1
Powitanie z Afryką. Dom Karen Blixen w Nairobi.
Kruche ciasteczka i lemon curd.
►
sierpnia
(7)
►
lipca
(14)
►
czerwca
(15)
autorzy
Małgosia i Piotr
Wyświetl mój pełny profil
Popularne posty
Kaczka Master Class.
Czas na podanie przepisu na danie główne kolacji z okazji rocznicy ślubu :) Pomysł zaczerpnęłam z programu Masterchef Australia. Wpro...
Chleb śródziemnomorski żytnio - owsiany na zakwasie.
W Majowej Piekarni Amber zaproponowała przepis na chleb śródziemnomorski, pochodzący od Bogutyn Młyn . Dodatek ziół, czarnuszki i suszonyc...
Terrina z golonki.
Dziś wyjątkowe danie :) Wyjątkowe bo pochodzące z kuchni francuskiej, a przepis poznaliśmy w programie "MasterChef Australia". To...
Czytamy
Takie tam moje pomysły
Sernik pistacjowy
Kuchennymi drzwiami
Pierogi z wędzonym twarogiem , masłem i szczypiorkiem
Kuchnia Gucia
Bagietka wiedeńska w Kwietniowej Piekarni
HARMONY
WLEŃ – NAJSTARSZY MUROWANY ZAMEK NA ŚLĄSKU
Kuchnia Alicji
Wielkanoc
Pakuj walizy
St. Barths. Na wyspie milionerów
Konwalie w kuchni
Marcowa Piekarnia i żytnio-orkiszowy chleb w kolorze forsycji.
Podróże z Kordulą
NAGALAND - ZAPOMNIANY ZAKĄTEK INDII
Album z podróży
Zamek Točník, wzgórze Velíz i Kublov- zwiedzamy Czechy.
Hooltaye w podróży
Tryptyk z Jeziora Inle – odsłona trzecia
idę i myślę... o jedzeniu!
ogród ziołowy
Kierunek Kuba i reszta świata
Lato, lato i po lecie...
Pieczywo na blogach
Włoskie wypiekanie
Pieczywo na blogach
U Wisly
tu są nasze przepisy:
u Bei
Copyright:
A k a c j o w y B l o g - w podróży, w kuchni i wśród ptaków
, Blogger
BLOG Design:
karografia.pl
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz