≡
Strona Główna
O nas
Kontakt
W podróży
W kuchni
Wsród ptaków
Rekomendacje
Zatrzymane chwile
Kwiatowe impresje z pogranicza wiosny i lata.
czerwca 20, 2014
/
0
nasze miejsce
zdjęcia
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Szukaj na tym blogu
KULINARIA
alkohole
(7)
Boże Narodzenie
(33)
ciasta
(105)
dania główne - ryby i owoce morza
(44)
dania główne-mięsne
(39)
dania wegetariańskie
(67)
desery
(43)
dodatki
(34)
domowe wędliny
(7)
kuchnia francuska
(110)
kuchnia śródziemnomorska
(151)
kuchnia włoska
(28)
kuchnie Dalekiego Wschodu
(35)
lody
(10)
napoje
(2)
pieczywo bezglutenowe
(3)
pieczywo na drożdżach
(71)
pieczywo na zakwasie
(55)
przetwory
(25)
przystawki
(115)
ryby i owoce morza
(51)
sałaty
(37)
śniadania
(124)
Wielkanoc
(35)
zupy
(20)
PTAKI
ptaki Afryki
(19)
ptaki Australii
(3)
ptaki Bliskiego Wschodu
(4)
ptaki Dalekiego Wschodu
(2)
ptaki Europy
(47)
ptaki morskie
(13)
ptaki naszego lasu
(29)
ptaki wielu kontynentów
(35)
ptaki wodne
(17)
PODRÓŻE
Afryka
(54)
Ameryka
(5)
Anglia
(7)
Argentyna
(1)
Australia i Oceania
(9)
Austria
(2)
Azja
(40)
Belgia
(1)
Brazylia
(4)
Czechy
(1)
Etiopia
(29)
Europa
(100)
Filipiny
(2)
Francja
(27)
Hiszpania
(12)
Holandia
(3)
Indie
(18)
Islandia
(9)
Izrael
(3)
Japonia
(4)
Kambodża
(3)
Kenia
(2)
Lesotho
(1)
Malezja
(4)
Malta
(1)
Mauritius
(1)
Polska
(7)
Portugalia i Madera
(2)
RPA
(12)
Singapur
(5)
Szkocja
(19)
śladami wybitnych postaci
(11)
Tajlandia
(1)
Tanzania
(5)
USA
(1)
Wielka Brytania
(24)
Włochy
(7)
Archiwum bloga
►
2024
(8)
►
marca
(1)
►
lutego
(1)
►
stycznia
(6)
►
2023
(32)
►
grudnia
(2)
►
listopada
(4)
►
października
(3)
►
września
(2)
►
sierpnia
(2)
►
czerwca
(4)
►
maja
(1)
►
kwietnia
(3)
►
marca
(4)
►
lutego
(4)
►
stycznia
(3)
►
2022
(47)
►
grudnia
(5)
►
listopada
(3)
►
października
(6)
►
września
(2)
►
sierpnia
(1)
►
lipca
(1)
►
czerwca
(5)
►
maja
(6)
►
kwietnia
(6)
►
marca
(2)
►
lutego
(5)
►
stycznia
(5)
►
2021
(39)
►
grudnia
(4)
►
listopada
(5)
►
października
(3)
►
września
(1)
►
sierpnia
(1)
►
lipca
(2)
►
czerwca
(1)
►
maja
(5)
►
kwietnia
(4)
►
marca
(5)
►
lutego
(6)
►
stycznia
(2)
►
2020
(82)
►
listopada
(1)
►
października
(3)
►
września
(2)
►
sierpnia
(6)
►
lipca
(8)
►
czerwca
(11)
►
maja
(12)
►
kwietnia
(14)
►
marca
(17)
►
lutego
(8)
►
2019
(82)
►
grudnia
(5)
►
października
(7)
►
września
(10)
►
sierpnia
(7)
►
lipca
(5)
►
czerwca
(7)
►
maja
(3)
►
kwietnia
(9)
►
marca
(9)
►
lutego
(13)
►
stycznia
(7)
►
2018
(51)
►
listopada
(3)
►
października
(2)
►
września
(5)
►
sierpnia
(9)
►
lipca
(4)
►
czerwca
(4)
►
maja
(3)
►
kwietnia
(4)
►
marca
(10)
►
lutego
(1)
►
stycznia
(6)
►
2017
(33)
►
grudnia
(8)
►
października
(4)
►
września
(2)
►
sierpnia
(2)
►
lipca
(2)
►
czerwca
(2)
►
maja
(2)
►
kwietnia
(5)
►
marca
(2)
►
stycznia
(4)
►
2016
(62)
►
grudnia
(3)
►
listopada
(4)
►
października
(4)
►
września
(6)
►
sierpnia
(5)
►
lipca
(3)
►
czerwca
(4)
►
maja
(6)
►
kwietnia
(8)
►
marca
(9)
►
lutego
(2)
►
stycznia
(8)
►
2015
(89)
►
grudnia
(7)
►
listopada
(6)
►
października
(11)
►
września
(5)
►
sierpnia
(1)
►
lipca
(7)
►
czerwca
(6)
►
maja
(8)
►
kwietnia
(12)
►
marca
(9)
►
lutego
(2)
►
stycznia
(15)
▼
2014
(151)
►
grudnia
(10)
►
listopada
(11)
►
października
(14)
►
września
(16)
►
sierpnia
(7)
►
lipca
(9)
▼
czerwca
(14)
Kotleciki jagnięce w ziołowej marynacie z miętowym...
Architektoniczne ekscesy młodości. Depcząc po pięt...
Sałatka z duszonej ośmiornicy, ziemniaków oraz sza...
Ośmiornica duszona w czerwonym winie z pomidorami ...
Dzieło życia - Sagrada Familia. Depcząc po piętach...
Makaronikowy deser. Kolorowo i słodko.
Kwiatowe impresje z pogranicza wiosny i lata.
Andaluzja - produkcja sherry.
Andaluzyjski smak - duszony ogon byka.
Konfitury morelowe z kwiatami lawendy
Konfitury truskawkowe z bazylią i habanero, do teg...
"Miłość mojego życia..." Mumtaz Mahal.
Jagnięce curry z Uttar Pradesh.
W krainie Guarani. Wodospady Iguaçu.
►
maja
(16)
►
kwietnia
(12)
►
marca
(19)
►
lutego
(12)
►
stycznia
(11)
►
2013
(87)
►
grudnia
(13)
►
listopada
(16)
►
października
(14)
►
września
(8)
►
sierpnia
(7)
►
lipca
(14)
►
czerwca
(15)
autorzy
Małgosia i Piotr
Wyświetl mój pełny profil
Popularne posty
Kaczka Master Class.
Czas na podanie przepisu na danie główne kolacji z okazji rocznicy ślubu :) Pomysł zaczerpnęłam z programu Masterchef Australia. Wpro...
Chleb śródziemnomorski żytnio - owsiany na zakwasie.
W Majowej Piekarni Amber zaproponowała przepis na chleb śródziemnomorski, pochodzący od Bogutyn Młyn . Dodatek ziół, czarnuszki i suszonyc...
Terrina z golonki.
Dziś wyjątkowe danie :) Wyjątkowe bo pochodzące z kuchni francuskiej, a przepis poznaliśmy w programie "MasterChef Australia". To...
Czytamy
Kuchennymi drzwiami
Naleśniki z karmelizowanymi pomarańczami i likierem
Takie tam moje pomysły
Karmelowe ciasto z kremem
Konwalie w kuchni
Marcowa Piekarnia i żytnio-orkiszowy chleb w kolorze forsycji.
Kuchnia Gucia
Chleb żytnio-orkiszowy na maślance z kurkumą - Marcowa Piekarnia
Pakuj walizy
Wyspa Sint Maarten
HARMONY
DAWNA KRÓLEWSKA STOLICA HISZPANII
Kuchnia Alicji
Sukcesy i porażki
Podróże z Kordulą
NAGALAND - ZAPOMNIANY ZAKĄTEK INDII
Album z podróży
Zamek Točník, wzgórze Velíz i Kublov- zwiedzamy Czechy.
Hooltaye w podróży
Tryptyk z Jeziora Inle – odsłona trzecia
idę i myślę... o jedzeniu!
ogród ziołowy
Kierunek Kuba i reszta świata
Lato, lato i po lecie...
Pieczywo na blogach
Włoskie wypiekanie
Pieczywo na blogach
U Wisly
tu są nasze przepisy:
u Bei
Copyright:
A k a c j o w y B l o g - w podróży, w kuchni i wśród ptaków
, Blogger
BLOG Design:
karografia.pl
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz